Algemene voorwaarden

Welkom in onze B&B !

Wij zullen er alles aan doen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Hierbij vind je alle informatie die je nodig hebt van de B&B: jouw kamer, onze diensten en de activiteiten in de omgeving.

Als je vragen hebt of hulp nodig bij afwezigheid, dan kun je ons bereiken op +32 494/80.48.27
In geval van een noodsituatie bel je 112.

Huisregels

We hebben ‘t klein GELUK met veel zorg, passie en creativiteit ingericht. We vinden het fijn als jij dit waardeert en ook zo omgaat met de kamer. Niet roken in de kamer hoort hierbij.

We hebben leuke buren en we willen dat graag zo houden. Respecteer daarom ieders nachtrust.

Wifi

Maak gerust gebruik van het beveiligde Wifi netwerk in de kamer en de poolhouse. Zoek het netwerk BB_tkleingeluk op en geef het wachtwoord in.

Wat je moet weten

Je kan je wagen gratis parkeren op onze afgesloten parking. Het pand is toegankelijk via de automatische poort (afstandsbediening).

Het is niet toegestaan eigendommen uit het gebouw mee te nemen buiten de B&B.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Bij schade van eigendommen van de B&B kun je aansprakelijk worden gesteld voor reparatie of vervanging. Bij diefstal wordt de politie hiervan op de hoogte gebracht.

Het is niet toegestaan verdovende middelen te gebruiken, bij te hebben of te verhandelen.

Bij overtreding van bovenstaande regels, of bij situaties waarbij aannemelijk kan zijn dat dit niet onder algemene gedrag en huisregels valt, kunnen wij je verzoeken de B&B te verlaten.

Gemeenschappelijke ruimte

Je bent vrij om gebruik te maken van de tuin en het verwarmde zwembad. Dit is iedere dag geopend van half april tot eind september. Het gebruik van het zwembad is op eigen verantwoordelijkheid. Badkledij is verplicht. We vragen de gasten na gebruik alles weer netjes achter te laten.

Denk aan de buren: van 22 u t/m 7 uur word je verzocht enige vorm van overlast te voorkomen.

Ontbijt

Het uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de leefkeuken tussen 8.30 en 10.30 uur. Als je vroeger of later wil ontbijten, laat het ons gerust weten. Indien het weer het toelaat, wordt het ontbijt op het terras geserveerd. 

Check – out

Tot 11 u kan je uitchecken. Jouw sleutel en afstandsbediening overhandig je ook bij je vertrek.

Drank

Frisdank, speciale bieren, wijnen, cava en champagne vind je in de poolhouse. Dit is betalend. Jouw eerlijkheid stellen we op prijs bij de check – out. Het is niet toegestaan tijdens jouw verblijf eigen drank & eten in de B&B te nuttigen.

Kamer

Koffie, thee en water zijn aanwezig op de kamer en worden elke dag aangevuld. Hang het hartje aan de deur als je niet gestoord wil worden.

Interieur

Ben je betoverd door het interieur van onze B&B? Dan kunnen we dit kleine geluk ook met jou delen. Kunstwerken van Nicole S. Pousset en woondecoratie van diverse origine zijn immers te koop. Gastvrouw Ina zal jullie met alle plezier de nodige informatie bezorgen.  

Veiligheid

Blijf in geval van brand rustig. Verlaat bij brandalarm direct het pand. ’t klein GELUK is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade aan jouw bezittingen. Noch voor ongevallen of verdrinkingen op de locatie.

We denken aan het milieu

Als je jouw handdoeken opnieuw wilt gebruiken, hang ze op. Wil je graag schone handdoeken? Leg de gebruikte handdoeken in de douche, dan zorgen wij ervoor dat deze worden verschoond.

Annuleringsvoorwaarden

• Bij annulering of wijziging tot 4 weken voor aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.
• Bij annulering of wijziging tussen 3 en 4 weken voor aankomstdatum wordt 25 % van het totale bedrag in rekening gebracht.
• Bij annulering of wijziging tussen de 2 en 3 weken voor aankomstdatum wordt 50 % van het totaalbedrag in rekening gebracht.
• Bij annulering of wijziging tussen 1 en 2 weken voor aankomstdatum wordt 75 % van het totale bedrag in rekening gebracht.
• Bij annulering binnen de week voor de aanvang van het verblijf dienen we 100% van de totale kostprijs van het verblijf aan te rekenen. Dit geldt ook voor een no show of voor het voortijdig afbreken van het verblijf.